Harrastuksena pokeri

Aikidon lisäksi tulee harrastettua myös pokeria, mutta pelailen peliä aina silloin tällöin, en mitenkään säännöllisesti. Parhaimmillaan pokeri on kuitenkin kavereiden kanssa jolloin pääsee samalla juttelemaan pokerista ja oikeastaan mistä tahansa. Ja tulee siinä ohessa tietenkin otettua muutama märkä tuopponenkin, ainakin viikonloppuisin.

Pokerissa on olemassa monta eri peliä, mutta eniten olen tykästynyt tässä pelissä nimenomaan suosituimpaan eli Texas Hold Emiin ja Omaha Pokeriin. Omaha Poker on parhaimmillaan nettipelinä ja livepelinä ilman pätevää jakajaa on peli melkoisen haastava laskea. Pokerissa on tiettyjä aspekteja jotka on verrattavissa myös aikidoon. Molemmat vaativat paljon treenausta ja harva meistä hallitsee lajin täydellisesti, oli puhe sitten kummasta lajista tahansa.

pokeri

Pokerilla ja aikidolla paljon yhteistä

Pokeri on parhaimmillaan hoksottimia vaativa peli jossa paras hyökkäys voi olla puolustus. Kuulostaako tutulta? Jep, tätä on myös aikido. Oletko sinä pelannut pokeria ja oletko huomannut yhtäläisyyksiä aikidoon tai johonkin muuhun lajiin?

Nettipokeria tulee pelattua aina silloin tällöin ja joskus on turnauksista tarttunut jotain voittojakin. Olen myös päässyt kokeilemaan livepokeria joka onkin varsin mahtavaa. Livepokerissa kaikki pelin hienoudet tulevat paremmalla tasolla esille ja monesti vastustajaa pääsee psyykkaamaan livenä paljon paremmin.

Aikidolle pokeri on mukavaa vastapainoa vaikka tässäkin tulee olla hyvässä iskussa. Peliä voi kuitenkin pelata vaikka missä ja nykypäivän laitteet mahdollistavat pelaamisen vaikkapa kassajonossa tai työmatkalla junassa. Pokeri on valloittanut lyhyessä ajassa maailman ihan kuin Aikidokin. Kyseessä on kuitenkin varsin erilaiset harrastukset joita kuitenkin harrastetaan ympäri maailmaa. On mainiota että saamme nauttia näistä upeista jutuista tänäkin päivänä. Minulle nämä harrastukset ovat mainioita asioita joiden avulla pääsen hieman irti arjessa ja saan aikaa itselleni. Harrastukset ovat todella mahtava juttu ja suosittelenkin kaikille kokeilemaan erilaisia juttuja avoimin mielin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *