Tervetuloa Matin Aikido Yuishinkai blogiin!

Hei ja tervetuloa Matin Aikido Yuishinkai blogiin, ultimaattiseen Aikido-aiheiselle sivustolle. Kyseessä on oma mukava harrastukseni, jota olen jo lähes parikymmentä vuotta pitänyt omana harrastuksenani numero yksi. Haluan tässä blogissa tuoda julki omia mielipiteitäni ja asioita koskien tätä rakasta harrastustani ja ehkä avata joidenkin silmiä tämän ehkä aliarvostetun lajin suhteen.

En ole mikään taitava blogisti ja kirjoitan ensimmäistä kertaa blogia. Tämä kaikki on minulle uutta ja harjoittelua, mutta kuten Aikidossakin, niin myös tässä blogin kirjoittamisessakin, olen enemmän kuin valmis oppimaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. Haluan myös kannustaa ihmisiä kokeilemaan tätä lajia, sillä vain kokeilemalla tiedät mistä on kyse, ja samalla ennakkoluulot häipyvät unholaan.

Laji sopii kaikille

Olen varma siitä että jokainen voi kokeilla, mutta samalla olen myös varma että tämä laji ei ole kaikille. Eikä tarvitsekaan olla sillä on paljon muita lajeja jotka ovat sitten muita varten. Mutta kokeilemaan kehotan ja tästä on monia hyviä esimerkkejä. On kokeiltu ja sen jälkeen onkin sitten kärpänen ns. puraissut. Näin kävi itselleni ja näin on käynyt myös monelle muulle ja näin tulee käymään jatkossakin, se on varma.

Olet siis tervetullut lukemaan omia ajatuksiani ja olisi myös mukava kuulla sinun, arvoisa lukija omia ajatuksiasi minulle päin. Ehkä voimme yhdessä parantaa maailmaa tai muuten vaan synnyttää ajatuksia joiden pohjalta voimme jatkaa uusin tuulin eteenpäin. Olkoon se sitten Aikidoon liittyvää tai ei, olen valmis neuvomaan ja ottamaan ajatuksia vastaan. Treenaamalla voi saada aikaan tuloksia ihan missä lajissa vaan, se on selvä. Ja mestariksi tuleminen tarvitsee paljon harjoitusta eikä välttämättä sekään riitä. Tuskin tulen tässä blogiasiassa koskaan mestariksi, mutta olenhan ainakin yrittänyt. Kiitos vielä!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *